Προσφορές

Anthos Sterillization

Νέας γενιάς αυτόκαυστοι κλίβανοι class B

Η Anthos Hellas έχοντας επίγνωση των ιδιαίτερων συνθηκών που προέκυψαν με τον Covid-19, Προσφέρει όλη τη γκάμα των αυτόκαυστων κλιβάνων Anthos σε ειδικές προσφορές. Όλα τα μοντέλα ανήκουν στην κατηγορία B και είναι εξοπλισμένα με WiFi σύνδεση. Έτσι έχουμε αυτόματη, απ' ευθείας αποθήκευση των δεδομένων κλιβανισμού στον υπολογιστή μας, χωρίς την καθημερινή συλλογή από εκτυπώσεις για την τήρηση του αρχείου αποστείρωσης.

Όλα τα μοντέλα Anthos έρχονται με 3 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, ενώ είναι σύμφωνα με την τελευταία Ευρωπαϊκή οδηγία περί ασφαλούς αποστείρωσης ISO 17665-2

Anthos A Platinum

Τιμή καταλόγου: 5900 ευρώ

Τιμή προσφοράς: 5200 ευρώ + ΦΠΑ

Ο 1ος κλίβανος με σύστημα διαχείρησης νερού κλειστού βρόχου, που χρησιμοποιεί νερό από το δίκτυο ύδρευσης. Μέσω ειδικών νανό-κεραμικών φίλτρων, το νερό επαναχρησιμοποιείται σε πολλαπλούς επόμενους κύκλους αποστείρηωσης. Έτσι απιτυγχάνει 50 κύκλους αποστείρωσης μόνο με 5 λίτρα νερού. Τέλος η συσκευή ενσωματώνει οθόνη αφής 7" και on line λειτουργία απομακρυσμένου τεχνικού ελέγχου.

Anthos A Plus

Τιμή καταλόγου: 4900 ευρώ

Τιμή προσφοράς: 3700 ευρώ + ΦΠΑ

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς κλιβάνους, ο A Plus διαθέτει εσωτερικό φίλτρο νερού, που του επιτρέπει την ασφαλή χρήση νερού από το δίκτυο ύδρευσης. Ενσωματώνει πανίσχυρη αντλία κενού, οθόνη αφής LCD, USB σύνδεση και φωτιζόμενο κάδο. Ιδανική επιλογή για τα πολύ παραγωγικά οδοντιατρεία.

Anthos A

Τιμή καταλόγου: 4100 ευρώ

Τιμή προσφοράς: 3200 ευρώ + ΦΠΑ

Class B κλίβανος με οθόνη LCD και θύρα USB. Απαιτείται η χρήση απεσταγμένου νερού, η ποιότητα του οποίου ελέγχεται από εσωτερικό σένσορα μέτρησης ποιότητας. Με κάθε μοντέλο Anthos A, ΔΩΡΟ αποστακτήρας νερού STILLO αξίας 180 ευρώ.

Όλα τα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με traceability software (στο Platinum είναι standard) που παρέχει τη δυνατότητα διασύνδεσης και εντοπισμού των εργαλείων που χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε ασθενή ξεχωριστά. Κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις παρούσες συνθήκες.

Παπαφλέσσα 4, Πύργος, 27131

  • Email: info@gpdental.gr
  • Τηλέφωνο: 2621181810
  • Κινητό: 6949064904

Πρόσφατες προσφορές

Photo Gallery

© Copyright 2020. All Rights Reserved