Τεχνική Υποστήριξη

Η συνεχής βελτίωση και ανανέωση των υπηρεσιών service είναι βασική προτεραιότητα μας, ώστε να παρέχονται λύσεις σύγχρονες και λειτουργικές, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά standard ποιότητας που χαρακτηρίζουν την GP Dental. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον τομέα του service και της εξυπηρέτησης του πελάτη μετά την πώληση. Παρέχουμε τεχνική κάλυψη σε όλα τα μοντέλα οδοντιατρικών μηχανημάτων, διαθέτοντας πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, ανεξαρτήτου χρονολογίας κατασκευής τους. Η εταιρεία μας με τους εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς της, σας προσφέρει τον ετήσιο αυτό γενικό έλεγχο – συντήρηση, για να σας διασφαλίσει την καλή λειτουργία του μηχανήματος με αποτέλεσμα λιγότερες βλάβες και δαπάνες.
Image

Η σημασία της πρόληψης

Για όλους όσους δίνουν αξία στην εξαιρετική παραγωγικότητα και την ασφάλεια της μονάδας τους, η GPdental συνιστά ένα πρόγραμμα προγραμματισμένης συντήρησης, το  οποίο βοηθά στη διατήρηση του οδοντιατρικού εξοπλισμού για περισσότερο χρόνο και εξασφαλίζει τη λειτουργία τους χωρίς προβλήματα.

Πράγματι, η πραγματοποίηση κάποιων περιοδικών ενεργειών με σωστές παρεμβάσεις συντήρησης εμποδίζει  κάποια πιθανή θραύση, αποφεύγοντας την απότομη διακοπή λειτουργίας του μηχανήματος με απρόβλεπτα κόστη, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα  ανταλλακτικά που θα απαιτηθούν θα παραδοθούν άμεσα και στην καλύτερη τιμή.

Με το πρόγραμμα προγραμματισμένης συντήρησης, όλες οι εργασίες εκτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας.

Εξασφαλίστε ότι η συνεχής λειτουργία των οδοντιατρικών μονάδων σας δεν θα είναι πλέον πρόβλημα.

Πλεονεκτήματα της προγραμματισμένης συντήρησης

1
Μέγιστη απόδοση της μονάδας
2
Παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται αποκλειστικά από ειδικευμένους τεχνικούς της GPdental.
3
Εκτέλεση των περιοδικών ελέγχων ασφαλείας για εργασίες χωρίς προβλήματα
4
Προγραμματισμός του χρόνου διακοπής λειτουργίας του μηχανήματος
5
Προκαθορισμένο κόστος συντήρησης
6
Έγκαιρη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
7
Χρήση γνήσιων, αξιόπιστων και εγγυημένων ανταλλακτικών
8
Μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας της μονάδας

Παπαφλέσσα 4, Πύργος, 27131

  • Email: info@gpdental.gr
  • Τηλέφωνο: 2621181810
  • Κινητό: 6949064904

Πρόσφατες προσφορές

Photo Gallery

© Copyright 2020. All Rights Reserved